Події
У Києві призупинили роботу 30% закладів харчування

Після спалаху кишкової інфекції Держпродспоживслужби Києва перевірили місцеві заклади харчування. За результатами перевірки 30% закладів тимчасово припинили діяльність.

Про це повідомляє Держпродспоживслужба в м. Києві.

Фахівці перевіряли, чи підтримує персонал у чистоті поверхню обладнання, що контактує із харчовими продуктами. Крім того, перевіряли, чи легко чистити, дезінфікувати та мити робочі поверхні та матеріали. Також моніторили наявність медичних книжок у персоналу закладу.

Реклама

«За рекомендаціями спеціалістів Головного управління 30 % закладів громадського харчування тимчасово припинили свою діяльність для проведення санітарних заходів та усунення недоліків», — повідомляють у київському управлінні Держпродспоживслужби.

Також читають: Негода в Україні: Поcтраждалo 17 осіб, знecтрумленo 745 населених пунктів, повалено 640 дерев

Після вживання продуктів мережі «Суші Ленд Євразія» і «Суші Лайф» в Києві отруїлися 34 особи. За даними лабораторних досліджень, можливим етіологічним фактором хвороби є збудник сальмонельозу. «Суши Ленд Євразія» на вул.. Дмитрівська, 2А, з яким пов’язано отруєння, тимчасово припинило свою діяльність.

Джерело.

Реклама

Реклама

Related Post